Energiayhtiö ADVEN toimittaa Hydnumille jatkossa bioenergiaa

- Adven rakentaa ajoneuvoteollisuudessa toimivalle Hydnumille uuden bioenergialaitoksen.  Adven on toiminut Hydnumin energiantoimittajana jo vu

Lue lisääBenet bioenergiaverkosto - asiantunteva kumppani apuna

Benet bioenergiaverkoston jäsenorganisaatiot ovat kokeneita bioenergiaprojektien toteuttajia. Useat asiantuntijat ovat toimineet keskeisissä bioenergia-alan kehittämis- ja toteuttamishankkeissa koti- ja ulkomailla; eräät jopa vuosikymmeniä. Organisaatioihin kerääntynyt osaaminen ja asiantuntemuksen laajuus tekevät Benet–verkostosta erinomaisen kumppanin bioenergiahankkeiden toteutukseen.

Verkostoyhteistyön voimme kautta voimme tarjota laajan valikoiman asiantuntijapalveluita nopeasti kasvavilla bioenergiamarkkinoilla. Benet-verkostosta löytyy maa- ja metsätalouden, biomassan käsittelyn, energiantuotantotekniikoiden, laitossuunnittelun, energiamarkkinoiden, liiketoiminnan kehittämisen ja kouluttamisen erityisosaajia. Benet bioenergiaverkosto on perustettu vuonna 1997 ja se on toteuttanut yli 50 kansainvälistä yhteisprojektia. Verkostossa on tällä hetkellä jäsenenä 4 riippumatonta asiantuntijaorganisaatiota.

Benet verkoston jäsenet

Muut yhteistyökumppanit

Jäsenorganisaatioiden ohella Benet Bioenergiaverkosto toimii läheisessä yhteistyössä monien bioenergia-alan toimijoiden kanssa:

  • Keski-Suomen liitto
  • Jyväskylä Innovation Oy
  • Wellcon Development Oy
  • laitevalmistajat, energiayhtiöt, oppilaitokset, kunnat, kehittämisyhtiöt ja kansainväliset kumppanit