takaisin

Juhani Ylä-Sahra Vapo Timber Oy:n toimitusjohtajaksi

Vapo Timber Oy:n hallitus on nimittänyt Vapo Timber Oy:n uudeksi toimitusjohtajaksi Juhani Ylä-Sahran. Ylä-Sahra jatkaa edelleen myös Vapon Puupolttoaineista eli Vapon energiapuu- ja pellettiliiketoiminnoista vastaavana johtajana ja Vapo Oy:n johtoryhmän jäsenenä.

Vapo Timber Oy:n hallituksen puheenjohtaja Tomi Yli-Kyynyn mukaan Vapo Timberin liiketoiminnan tulos on vaikeassa markkinatilanteessa painunut selvästi tappiolliseksi ja hallitus on käynnistänyt ohjelman tuloskehityksen kääntämiseksi positiiviselle uralle. Tässä tilanteessa on luonnollista, että myös liiketoiminnan vetovastuu vaihtuu. Yli-Kyynyn mukaan Juhani Ylä-Sahralla on vankka kokemus metsäteollisuuden eri osa-alueilta ja hän tuntee myös erittäin hyvin Vapo Timberin  toimintaympäristön, itse yrityksen ja sen asiakkaat.

Ennen nykyistä tehtäväänsä Puupolttoaineista vastaavana johtajana Ylä-Sahra on työskennellyt mm. Vapon Ruotsin tytäryhtiön Neova AB:n toimitusjohtajana sekä useissa eri johtotason tehtävissä Vapo Oy:ssä ja Vapo Timber Oy:ssä. Vapo Timberin Oy:n aiempi toimitusjohtaja Juha Hakala jättää tehtävänsä Vapo- konsernissa.

Lisätietoja:  toimitusjohtaja, CEO, Tomi Yli-Kyyny, Vapo Oy, puh. 020 790 5605

14.2.2013


Benet Oy palkkaa energianeuvojan

Benet Oy hakee työsuhteeseen uusiutuvan energian osaajaaBenet on riippumaton energia-alan asiantuntijayritys, joka tarjoaa palveluita talouden ja ympäristön kannalta

Lue lisää


Alueellisen energia- ja ilmastotyön edistäminen Keski-Suomessa

Alueellisen energia- ja ilmastotyön edistäminen Keski-Suomessa Alueellisen energia- ja ilmastotyön edistäminen Keski-Suomessa projekti tulee antamaan ilmaista

Lue lisää


Alueellisen energia- ja ilmastotyön edistäminen Keski-Suomessa

 

Lue lisää

Alueellisen energia- ja ilmastotyön edistäminen Keski-SuomessaLue lisää

Lue lisää Uutisia ja tapahtumailmoituksia >>