Puupellettejä tuotettiin 252 000 tonnia vuonna 2012

Puupellettien tuotanto supistui vuonna 2012 edellisvuodesta 18 prosenttia ja vienti yli puolittui.

Lue lisäätakaisin

Benet Oy palkkaa energianeuvojan

Benet Oy hakee työsuhteeseen uusiutuvan energian osaajaa

Benet on riippumaton energia-alan asiantuntijayritys, joka tarjoaa palveluita talouden ja ympäristön kannalta viisaaseen energian käyttöön ja tuotantoon. Työskentelemme uusiutuvan energian, kiertotalouden ja energianeuvonnan parissa. Tarjoamme kokonaisuuden hallintaa vuosikymmenten kokemuksella. Yrityksellä on meneillään mm. jätteestä energiaa -alan konsultointia Kaakkois-Aasiassa.

Nyt haemme vakituiseen työsuhteeseen uusiutuvan energian osaajaa. Osaat tehdä energianeuvontaa uusiutuvan energian järjestelmistä, kuten maalämmöstä ja aurinkoenergiasta. Voit myös olla ympäristöalan- tai kiertotalous- tai energiatehokkuusosaaja. Ympäristönsuojelu tai lupa-asiat voivat myös olla osaamisaluettasi. Englannin kielen taito, kiertotalousosaaminen, energialaskujen osaaminen ja tekninen osaaminen lasketaan eduksi. Sinun tulisi olla myyntihenkinen ja esiintymiskykyinen. Myyntityötä tulee olemaan kuitenkin vain noin 10 % työajasta. Olisi hyvä, jos sinulla olisi valmiita verkostoja mahdollisiin asiakkaisiin. Luonteeltasi olet yhteistyökykyinen, reipas ja ystävällinen. Sinulla on hyvä kirjallinen esitystaito ja olet hyvä puhumaan. Osaat suomenkieltä hyvin. Olet hyvä oppimaan ja valmis kehittymään. Sinulla on itsenäinen ja järjestelmällinen ote työtehtäviin.

Tarjoamme mielenkiintoiset ja monipuoliset tehtävät uusiutuvan energian parissa sekä joustavat työajat. Hakemus ja ansioluettelo lähetetään 2.1.2020 mennessä osoitteeseen sanna.oikari@benet.fi

Työ alkaa 1.2.2020 tai sopimuksen mukaan.

4.12.2019 9:50:21